Behandlinger

Første konsultation
Hos Sundhedsfyssen bygger den fysioterapeutiske behandling på en grundig undersøgelse samt analyse af dit bevægemønster. Den første konsultation vil være en to-delt konsultation hvor der vil være en undersøgelse af problemet og dernæst en behandling, så dit udgangspunkt findes og den rette behandlingsform tilrettelægges
Fysioterapeutisk behandling
Dit behandlingsforløb vil tage udgangspunkt i en udredning af hvad du fejler og hvorfor. Dernæst en information om skaden og planen for behandlingen. Behandlingen skal have til mål at reducere eller helt fjerne dine gener. En genoptræning som sigter mod et niveau hvor en risiko for en ny skade skal reduceres. Til sidst en kyndig vejledning om fremtidig fysisk aktivitet og evt. andre tiltag.
Manuel behandling
Døjer du med hovedpine, muskelspændinger eller lignende. Så kan klinikken tilbyde fysiurgisk massage. Formålet med denne behandlingsform er, at øge blodgennemstrømningen i vævet samt, at fjerne mælkesyreophobninger/affaldsstoffer. Massage kan med stor fordel bruges forebyggende, men også når skaden er sket. Massage kan også bruges som beroligende hvis du er stresset og har en anspændt krop.
Dry Needling
En særlig form for akupunktur kaldet Dry-needling, hvor man bruger de samme type nåle som i traditionel akupunktur. Dry- needling anvendes til behandling af smertetilstande og nedsat bevægelighed på grund af myoser og triggerpunkter i muskulaturen. Nålen sættes direkte i myosen eller triggerpunket, der opløses og ofte forsvinder, meget hurtigt. Dry-needling er effektiv i meget akutte smertetilstande, hvor muskulaturen er gået i spasme og anden behandling derfor kan være vanskelig​.